Moszkva cirkáló

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a. A hadműveletben részt vevő többi orosz hajóhoz hasonlóan a Moszkva cirkáló feladata Grúzia tengeri blokádja volt fegyveres harcban a hajó nem vett részt.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki támadásoknak.

. Bosszú a Moszkva cirkáló elsüllyesztéséért. A hajó hossza 1865 méter szélessége 208 méter volt. Odessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC.

Tegnap este ukrán források azt állították. Egyelőre tagadja az orosz védelmi minisztérium hogy elsüllyedt volna a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója. A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy irányítja a térség hadműveleteit mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő.

1 day agoMegfékezték a Flotta Moszkva cirkálóján kitört lángokat. A cirkáló többször volt már éles bevetésen. Az először 2013-ban bejelentett hajóelhárító rakétán három évvel később végezték el.

1 day agoa cirkáló súlyosan megsérült a lőszer felrobbanása miatt és nem a Neptun rakéták következtében ahogy azt Ukrajna állítja. Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

0535 Elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója. Baha is a leading provider of real-time market data financial news technology and solutions for the financial industry. 1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója.

Baha offers real-time data terminals for professionals global financial market data covering over 12 million financial instruments on more than 150 exchanges as well as 247 breaking news with global coverage and free web and. Cirkálórakétákkal találták el és. A Moszkva volt egyébként az a hajó amely tüzet nyitott a Kígyó-szigetet védő azóta elhíresült 13 ukrán katonára.

A tárca szerint a tűz okait vizsgálják. Oroszország elismerte hogy találat érte a hajót. 1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét.

1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. 1 day agoOroszország tagadja hogy elsüllyedt volna a Moszkva cirkáló. Lőszerrobbanás következtében kigyulladt és súlyos károkat szenvedett az orosz Fekete-tengeri Flotta Moszkva cirkálója a legénységet evakuálták közölte csütörtökre virradóra az orosz védelmi minisztérium.

Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Kolumbiában lett nagykövet Orbán Viktor unokatestvére. 18 hours agoA Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven.

1 day agoMeg nem erősített hírek szerint az ukrán hadsereg kilőtte az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajóját. Kinevezését már tavaly jóváhagyták de csak most hirdették ki a Magyar Közlönyben. 1 day agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van.

Az ukránok korábban azt közölték hogy Neptun-rakétákkal mértek csapást az orosz hajóra az oroszok viszont a hajó fedélzetén található lőszerek felrobbanásával indokolták a legénység evakuálását. A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. Tegnap este ukrán források már azt állították.

A kapitány a Moszkva cirkáló a Fekete-tengeri Flotta zászlóshajójának parancsnoka Anton Kuprin meghalt a robbanás és a fedélzeten keletkezett tűz következtében. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt. 1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményben ismerte el hogy elsüllyedt a Moszkva cirkálóhajó a Fekete-tengeren Ukrajna déli partjainál.

16 hours agoCsütörtökön elsüllyedt az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva rakétahordozó cirkáló. Az elsőre a Földközi-tengeren került sor 1983-ban. A Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint.

Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló. A Moszkva nevet 1996-ban kapta.

A Moszkva az orosz Fekete-tengeri Flottájának zászlóshajója és úgy tudni hogy elsüllyedt miután egy robbanás és tűz után rossz időjárási körülmények között visszafordult a kikötőbe. Neptun cirkálórakétákkal találták el és. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

A Moszkva gyakori vendége a Földközi-tengeren rendezett nemzetközi hadgyakorlatoknak de a világóceán távo-labbi térségeiben is megfordult. A fő rakétafegyver nem sérült meg. 2 days agoMoszkva cirkáló.

Miután Oroszország elismerte Abházia függetlenségét a hajó Szuhumiban horgonyzott. A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását. 1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian.

A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását. Ismét Kijevet lőtték az oroszok. Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja.

Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató neve volt de ezt leszerelték. A Neptun hajó elleni rakétát a Luch tervezőiroda fejlesztette ki. 1 day agoA Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint.

Baha the information company. Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel